MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Administrație în Lituania 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un program de administrație le oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare legată de modul în care companiile lucrează împreună. În plus, studenții pot obține multe din competențele care sunt necesare într-un mediu de afaceri accelerat, precum comunicarea bună și management, sau cum să ia decizii corecte.  

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Administrație în Lituania 2020

1 Rezultate din Administrație, Lituania Filter

Diplomă de master în viitor, previziune și guvernanță strategică

Kazimieras Simonavicius University
Lituania, Vilnius
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Part time
<
18 luni
Engleză
Campus

Foresight viitoare și guvernanța strategică este primul program educațional de studii viitoare în Lituania. Programul combină interdisciplinaritate, complementaritatea și univ ...

Citeste mai mult