MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Administrație in Italia 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Programele de administrație îi ajută pe studenți să își găsească locuri de muncă în sectorul de afaceri sau în serviciile publice. Unii studenți pot intra în forța de muncă cu o diplomă de licență, pe când alții ar putea alege să urmeze un masterat sau un doctorat pentru poziții mai avansate.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Programe de Master Cea Mai Bună în Administrație in Italia 2020

2 Rezultate din Administrație, Italia Filter

Advanced Master în Contabilitate și Consultanță Administrativă [ultimele 3 locuri disponibile]

Life Learning
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Italiană
Online

Conținutul cursului este interdisciplinar și variază de la economie de afaceri și managerială la dreptul fiscal și comercial. Life Learning în colaborare cu Dr. Emilio Cortese ...

Citeste mai mult

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Masterat
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a ...

Citeste mai mult