MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Administrație în Germania 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Programele de administrație îi ajută pe studenți să își găsească locuri de muncă în sectorul de afaceri sau în serviciile publice. Unii studenți pot intra în forța de muncă cu o diplomă de licență, pe când alții ar putea alege să urmeze un masterat sau un doctorat pentru poziții mai avansate.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Programe de Masterat Top în Administrație în Germania 2020

2 Rezultate din Administrație, Germania Filter

Maestru în Politică, Științe Administrative

Zeppelin University
Masterat
<
Normă întreagă
Germană
Campus

Pentru experți în știință

Citeste mai mult

Transatlantic de masterat

Humboldt-Universität zu Berlin
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Transatlantic de masterat este un program unic, internațional de masterat care pregătește absolvenți pentru o carieră în afaceri, administrație, diplomație formularea de polit ...

Citeste mai mult