Studiu de Master în Administrație Part time în Statele Unite ale São Paulo în Brazilia

Caută Programe de Masterat în Administrație Cu jumătate de normă în Statele Unite ale São Paulo Brazilia 2017/2018

Administrație

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

În lumea academică, studierea administrației este menită să pregătească pe cineva pentru un loc de muncă în afaceri. Elevii sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Brazilia oferi un învățământ superior, care este finanțat parțial pentru acei studenți care ar dori să urmeze studii avansate. Ele trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani. Acest sistem de învățământ superior permite studenților să învețe abilități practice care să le permită să facă față provocărilor secolului 21.

Solicită Informații Masterate în Administrație Part time în Statele Unite ale São Paulo în Brazilia 2017/2018

Citește Mai Mult

Gradul De Master De Administrare A Afacerilor

ISPED
Campus Cu jumătate de normă 2 - 5 anii March 2018 Brazilia São Paulo

ISPED în parteneriat cu UAA - Universitatea Autonomă din Assuncion oferă un program de Master în Administrarea în totalitate unică și diferențiate de afaceri pentru brazilieni care doresc unul de certificare la nivel internațional motivația propriu-zisă. Participanții vor avea cursuri regulate în perioadele ianuarie și iulie, în clase adaptate brazilieni în module scurte, cu monitorizarea continuă a revalidați titlul în Brazilia. [+]

Masterate în Administrație Part time în Statele Unite ale São Paulo în Brazilia. ISPED întreținut de Aela - Asociația Latino-Americană Educațional și oferta de Universidad Autónoma de Asunción pentru profesioniștii din domeniul administrării afacerilor generale un curs cu totul unic și diferit pentru cei care doresc un nivel de certificare stricto sensu. Este Programul de Master in Business Administration recunoscute pe plan internațional pentru nivelul de excelență. Instituțiile propun la Master academice posibilitatea de a le efectua în clase concepute pentru studenții brazilieni, cât și pentru profesioniștii care au puțin timp la dispoziție. Participanții vor avea cursuri regulate în Asuncion - Paraguay, în perioadele ianuarie și iulie, pentru un total de 3 module. Dinamica programului permite Maestrul se adapteze rutina lor profesionale la curs, oferind performanțe deosebite și un înalt nivel de excelență. GOAL Să dezvolte cunoștințe pentru a oferi o imagine de ansamblu a managementului unei companii. Spori abilitățile de a pune în aplicare strategii de management în diferite companii și linii de afaceri. Studia și aplica modele de inovare de management și în domeniul administrativ practicat în întreaga lume. Exploreaza diferitele managementul cunoașterii, în ceea ce privește organizațiile publice și private, permițând să se obțină perspective care să permită o analiză la rezoluția mai mare complexitate a unei companii. Evaluează numeroasele instrumente și utilizarea corespunzătoare a acestora în cadrul fiecărei activități comerciale. Să analizeze și să aplice metodologiile predate pentru dezvoltarea unui management axat pe rezultate. DIFERENȚIALELE curs de spaniolă realizat de ISPED EAD, cu 45 de ore... [-]