Master în Administrație Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia

Caută Programe de Master în Administrație Part time în Statele Unite ale Balneário de Camboriú Brazilia 2018

Administrație

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Programele de administrație le oferă studenților o bază în cursuri precum științe politice, economie și drept administrativ. Unii studenți pot alege și să studieze afaceri și management pentru o înțelegere mai aprofundată a domeniului.

Brazilia este în prezent printre cele mai bune 20 de tari performante din punct de vedere al economiei datorită restante orientată spre rezultate, procesul de învățare de învățământ superior. Nu există nici o barieră lingvistică mult, deoarece cele mai multe cursuri sunt oferite în limba portugheză.Brazilia are 50 de universități de stat și 80 private,

Balneario Camborio este o statiune de plaja cunoscut în Brazilia. Cu toate acestea, în afară de faptul că, statul a încercat consolidarea învățământului superior în zona de menținerea instituțiilor de învățământ, cum ar fi Brazilia Balneario Camboriu College și Univali Campus Balneario Camboriu.

Solicită Informații Masterate în Administrație Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Masterat{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici