Masterat în Administrație Cu jumătate de normă în Asia

Vezi Masterate în Administrație Cu jumătate de normă în Asia 2018

Administrație

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Programele de administrație îi ajută pe studenți să își găsească locuri de muncă în sectorul de afaceri sau în serviciile publice. Unii studenți pot intra în forța de muncă cu o diplomă de licență, pe când alții ar putea alege să urmeze un masterat sau un doctorat pentru poziții mai avansate.

Asia este cel mai mare și cel mai populat continent din lume 's, situate în principal în emisferele de est și de nord. Acesta acoperă 8,7% din suprafața totală a Pământului 's și cuprinde 30% din suprafața terestră.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Administrație Part time în Asia 2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Administraţiei Publice în Dezvoltarea Internaţională (MID)

School of Public Policy and Management,Tsinghua University
Campus 2 anii September 2018 China Beijing

Maestru de Administraţie Publică în Dezvoltare Internaţională (MDI), program de gradul este conceput pentru a pregăti studenţii pentru a deveni cetăţeni activi la nivel mondial şi pentru a facilita înţelegerea lor de experienţă de dezvoltare a Chinei. [+]

Maestru al Administraţiei Publice în Dezvoltare Internaţională (MDI)

&nbsp

Maestru de Administraţie Publică în Dezvoltare Internaţională (MDI), program de gradul este conceput pentru a pregăti studenţii pentru a deveni cetăţeni activi la nivel mondial şi pentru a facilita înţelegerea lor de dezvoltare experienţa lui China. Programul se concentrează asupra politicilor publice dintr-o perspectivă internaţională, care combină formarea riguros în metodele de analiză şi cantitative, cu accent pe practicile chineze şi dezvoltarea durabilă. În plus, programul oferă tinerilor absolvenţi de facultăţi cu experienţele în teren într-o gamă de discipline, inclusiv agricultura, politica, sanatate, inginerie, management, ştiinţa mediului, educaţie, şi de nutriţie. ... [-]