34 Masterat Programe în Administrație în America de Nord for 2024

Masterat Programe în Administrație în America de Nord for 2024Filter
    • Online USA

    La zi, Part time

    21 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de licență în științe în asistență medicală la doctor în practică (BSN-DNP) al Universității Ohio este conceput pentru ca asistentele medicale pregătite pentru bacalaureat, ca tine, să obțină o diplomă care te va pregăti pentru o carieră de succes, pe termen lung, în domeniu. Acest program flexibil de 70 de credite online (cu intensive limitate la campus) vă va ajuta să vă dezvoltați atât abilități de leadership, cât și abilități avansate de practică, astfel încât veți fi pregătit pentru o serie de roluri de practician, executiv și educațional.

    • North Andover, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Master of Public Affairs (MPA) programul este un program inovator și interdisciplinar care pregătește studenții pentru cariere dinamice și interesante ca lideri în lumea afacerilor publice și a politicilor publice.

    • Cambridge, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Cambridge Graduate University este conceput pentru a oferi lideri globali cu instrumente, rețea, înțelegeri globale, și logica existențială a avea impact global secolul 21. Ca parte a acestui

    • Mexico City, Mexic

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Studiază un master online în administrație și învață să planifici, să organizezi, să integrezi, să dirijezi și să controlezi resursele umane, tehnologice, financiare ale unei organizații, pentru a oferi soluții pe termen scurt, mediu și lung.

    • Malvern, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Diploma noastră de master în administrarea afacerilor vă pregătește să fiți un lider puternic, etic, gata să rezolve orice problemă la locul de muncă.

    • Lynchburg, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Programul Master of Business Administration (MBA) al Lynchburg vă pregătește pentru roluri de conducere în domeniul afacerilor. Programul nostru are reputația de a deschide ușile pe piața muncii.

    • Grand Rapids, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Cu deciziile de conducere a datelor în diferite industrii, capacitatea de a gestiona și analiza în mod eficient datele mari a devenit o abilitate critică.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul nostru de administrație publică este unic, deoarece integrăm principiile soluțiilor durabile și echitabile în toate cursurile și le dăm capacitatea studenților să gândească și să acționeze holistic. Fie că discutăm despre schimbările climatice, justiția rasială, asistența medicală sau planificarea urbană, de exemplu, veți învăța cum să aplicați un obiectiv puternic de gândire a sistemelor pentru a înțelege cum să creați un impact adevărat și durabil. Veți apărea cu încredere și competențe pentru a transforma politica, implementarea programului și serviciul public care creează schimbări sociale echitabile.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Școala Marxe oferă un Master în afaceri internaționale de doi ani, cu 42 de credite, pentru o nouă generație de studenți avanți, angajați în conducerea responsabilă în guvern, instituții globale, organizații neguvernamentale internaționale (ONG-uri) și afaceri. Programul poate fi, de asemenea, luat part-time.

    • Hamburg, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Masterul în administrație publică: gradul de administrare a sănătății la Hilbert College este conceput pentru a pregăti studenții cu abilitățile de a reuși în funcții publice și funcții de management al sănătății într-o mare varietate de organizații.

    • Winnipeg, Canada

    Amestecat

    Engleză

    O viziune îndrăzneață pentru un nou tip de lider ... împreună, putem face mai mult! Societatea noastră globală hiperconectată are provocări complexe care necesită noi lideri echipați cu abilități la nivel înalt și o înțelegere profundă a lumii.

    • DeLand, Statele Unite ale Americii

    Învățământ la Distanță

    Programul Master of Business Administration Online dă viață teoriei și creează încredere și abilități de colaborare - două elemente esențiale pentru mutarea în lumea afacerilor.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Nu slujiți doar publicului - deveniți un adevărat lider - cu o diplomă MPA în afaceri publice și administrație (MPA-PAA) de la MCNY. În acest program, veți fi provocat să fiți un rezolvator de probleme, un analist de politici și un cetățean angajat al zonei metropolitane dinamice din New York.

    • Online USA

    În campus

    Engleză

    La St. Andrews, programul nostru de masterat este conceput pentru a fi personal, convenabil, flexibil și accesibil.

    • Puebla City, Mexic

    În campus

    Spaniolă

    Master în Management Management este programul de formare executivă prin excelență, care permite participanților să obțină poziții de responsabilitate într-o companie prin achiziționarea acelor abilități manageriale esențiale pentru a gestiona companii și instituții. Dezvoltă conținut de înaltă calitate, încurajează cooperarea și generarea de cunoștințe fără frontiere sau excluderi în științe administrative.