MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Administrație în America Centrală și Caraibe 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Programele de administrație îi ajută pe studenți să își găsească locuri de muncă în sectorul de afaceri sau în serviciile publice. Unii studenți pot intra în forța de muncă cu o diplomă de licență, pe când alții ar putea alege să urmeze un masterat sau un doctorat pentru poziții mai avansate.

America Centrală este regiunea din America de Nord situată între granița de sud a Mexicului și nord-vest de frontieră din Columbia, în America de Sud. Se compune din Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, și Panama.

Vezi Programe de Masterat în Administrație în America Centrală și Caraibe 2020

2 Rezultate din Administrație, America Centrală și Caraibe Filter

Maestru De Management Sănătate

University of New Orleans College of Business Administration
Statele Unite ale Americii, New Orleans + 2 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
Campus

Carierei profesioniştilor în domeniul sănătăţii care doresc să îmbunătăţească perspectivele lor de avansare, de reţea cu alţi profesionişti de îngrijire a sănătăţii, şi mai bu ...

Citeste mai mult

Master Management Executiv Al Health Care

University of New Orleans College of Business Administration
Statele Unite ale Americii, New Orleans + 2 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
Campus

Accentul acestui program este de management în industria de îngrijire a sănătăţii, care pot include administraţia spitalului, departamentul de management şi practici de manage ...

Citeste mai mult