MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Administrație publică 2020 în Statele Unite ale Madrid în Spania

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020

2 Rezultate din Administrație publică, Madrid Filter

Master în guvern și administrație publică

Universidad Complutense de Madrid
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 semestre
29 May 2020
Spaniolă
Campus

În mod tradițional, diplomele de master în Spania au fost studii universitare și doar recent, unele programe au dobândit statutul de diplome oficiale aprobate de autoritățile ...

Citeste mai mult

Master în Administrație și Administrație Publică

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9 luni
Spaniolă
Campus

Destinat absolvenților de facultate care lucrează sau doresc să își înceapă cariera profesională în domenii precum sectorul public, organizațiile din sectorul terț, agențiile ...

Citeste mai mult