Studiu de Masterat în Administraţie Publică Cu jumătate de normă la Madrid în Spania

Caută Diplome de Masterat în Administraţie Publică Cu jumătate de normă la Madrid Spania 2018

Administraţie Publică

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Publică Cu jumătate de normă la Madrid în Spania 2018

Citește Mai Mult

Masterat Oficial în Guvern și Administrație Publică

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Campus Cu jumătate de normă 600 ore May 2018 Spania Madrid

Acest program duce la titlul de grad universitar Master în Guvern și Administrație Publică din International University Menéndez Pelayo, organizat în colaborare cu Institutul Universitar Ortega y Gasset cercetare. [+]

Acest program duce la titlul de grad universitar Master în Guvern și Administrație Publică din International University Menéndez Pelayo, organizat în colaborare cu Institutul Universitar Ortega y Gasset cercetare. Credite luate în Master vor fi recunoscute în mod automat pentru a avea acces la studii doctorale în orice universitate din învățământul superior european.

Acest Master se bazează pe istorie și un doctorat în guvern și Management Public, care au avut loc ediții XIX și de masterat în Guvernare și Management Public, care au fost organizate ediții XXII.

Scopuri

Programul de Master în Guvern și Administrație Publică are fundamentale cadre universitare de formă obiective și a practicienilor din domeniul instituțiilor, administrației și ordinea publică. Prin urmare, ea intenționează ca elevii să dobândească o formare avansată în Științe Politice și Administrative, care vizează specializarea academică și profesională, promovarea sarcinilor de inițiere academice sau de cercetare.... [-]