MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Administrație publică în Republica Cehă 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Programe de Master Cei Mai Buni în Administrație publică în Republica Cehă 2019

1 Rezultate din Administrație publică, Republica Cehă Filter

Master în finanțe publice și economie

Masaryk University Faculty of Economics and Administration
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Brno

Programul Finanțe Publice și Economie este destinat tuturor celor care doresc să înțeleagă relația dintre sectorul privat și cel public. Programul încurajează gândirea critică; elevii analizează problemele, caută soluții potențiale și discută impactul acestor soluții.