MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Administrație publică 2019 în Statele Unite ale South Moravian Region în Republica Cehă

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică în Statele Unite ale South Moravian Region în Republica Cehă 2019

1 Rezultate din Administrație publică, South Moravian Region Filter

Master în finanțe publice și economie

Masaryk University Faculty of Economics and Administration
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Brno

Programul Finanțe Publice și Economie este destinat tuturor celor care doresc să înțeleagă relația dintre sectorul privat și cel public. Programul încurajează gândirea critică; elevii analizează problemele, caută soluții potențiale și discută impactul acestor soluții.