MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Administrație publică în Olanda 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Administrație publică în Olanda 2019/2020

2 Rezultate din Administrație publică, Ţările de Jos Filter

Master în Guvernarea Migrației și Diversității - Administrația Publică

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale diferite? Programul de masterat "Guvernarea migrației și diversității" oferă cursuri și cursuri de ultimă generație oferite de specialiști din cinci discipline academice. În timpul orelor de curs, se stimulează interacțiunea dintre elevi și între studenți și profesori.

Maestru de cercetare în administrație publică și științe organizaționale

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, științelor organizaționale și managementului cu instruirea aprofundată în metodele de cercetare.