MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Masterat în Administrație publică 2019/2020 in Rotterdam în Olanda

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Un oraș olandez, cu o atmosferă liniștită și universități bune. Rotterdam este un loc de a trăi și de a studia. Pentru toți acei studenți care doresc o educație de calitate, la costuri rezonabile, acesta este un loc de a fi. Unele dintre cele mai populare universități sunt Universitatea Erasmus din Rotterdam și Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică in Rotterdam în Olanda 2019/2020

2 Rezultate din Administrație publică, Rotterdam Filter

Master în Guvernarea Migrației și Diversității - Administrația Publică

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale diferite? Programul de masterat "Guvernarea migrației și diversității" oferă cursuri și cursuri de ultimă generație oferite de specialiști din cinci discipline academice. În timpul orelor de curs, se stimulează interacțiunea dintre elevi și între studenți și profesori.

Maestru de cercetare în administrație publică și științe organizaționale

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, științelor organizaționale și managementului cu instruirea aprofundată în metodele de cercetare.