Filter
Masterate
Ţările de Jos Rotterdam Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Administrație publică 2019/2020 in Rotterdam în Olanda

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Un oraș olandez, cu o atmosferă liniștită și universități bune. Rotterdam este un loc de a trăi și de a studia. Pentru toți acei studenți care doresc o educație de calitate, la costuri rezonabile, acesta este un loc de a fi. Unele dintre cele mai populare universități sunt Universitatea Erasmus din Rotterdam și Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică in Rotterdam în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Administrație publică, Rotterdam

Studii
Locație
Ţările de Jos
Rotterdam
Tip de studiu
Ritm
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale difer ... [+]

Programul de studiu

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale diferite?

Modul de educație

Programul de masterat "Guvernarea migrației și diversității" oferă cursuri și cursuri de ultimă generație oferite de specialiști dedicați din cinci discipline academice. În timpul orelor de curs, se stimulează interacțiunea dintre elevi și între studenți și profesori.

Pe parcursul cursului, sunt organizate mai multe vizite la fața locului pentru a se angaja cu experiențe de primă mână în probleme de guvernare. În ultimii ani am vizitat printre altele Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) Deschiderea exterioară, Moscheea EssalamOpens și un centru pentru solicitanții de azil.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, ... [+]

Programul de studiu

Acest program provocator de doi ani de Master de Cercetare se concentrează pe aspectele cheie ale Administrației Publice și Teoria Organizației.

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, științelor organizaționale și managementului cu instruirea aprofundată în metodele de cercetare. Se pune accentul pe provocările cu care se confruntă în prezent guvernele, cum ar fi mediatizarea, îmbătrânirea, scăderea încrederii în guvern și fragmentarea societății. Se analizează provocările din cadrul organizațiilor publice, cum ar fi conflictele profesionale ale conducerii și rolul riscului atunci când se inovează. După obținerea acestui master de cercetare sunteți cu un pas înaintea celorlalți solicitanți de locuri de muncă atunci când aplicați pentru posturi în cercetare, consultanță sau sfaturi de politică.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză