Filter
Masterate
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Administrație publică în Olanda 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Administrație publică în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Administrație publică, Ţările de Jos

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale difer ... [+]

Programul de studiu

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale diferite?

Modul de educație

Programul de masterat "Guvernarea migrației și diversității" oferă cursuri și cursuri de ultimă generație oferite de specialiști dedicați din cinci discipline academice. În timpul orelor de curs, se stimulează interacțiunea dintre elevi și între studenți și profesori.

Pe parcursul cursului, sunt organizate mai multe vizite la fața locului pentru a se angaja cu experiențe de primă mână în probleme de guvernare. În ultimii ani am vizitat printre altele Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) Deschiderea exterioară, Moscheea EssalamOpens și un centru pentru solicitanții de azil.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, ... [+]

Programul de studiu

Acest program provocator de doi ani de Master de Cercetare se concentrează pe aspectele cheie ale Administrației Publice și Teoria Organizației.

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, științelor organizaționale și managementului cu instruirea aprofundată în metodele de cercetare. Se pune accentul pe provocările cu care se confruntă în prezent guvernele, cum ar fi mediatizarea, îmbătrânirea, scăderea încrederii în guvern și fragmentarea societății. Se analizează provocările din cadrul organizațiilor publice, cum ar fi conflictele profesionale ale conducerii și rolul riscului atunci când se inovează. După obținerea acestui master de cercetare sunteți cu un pas înaintea celorlalți solicitanți de locuri de muncă atunci când aplicați pentru posturi în cercetare, consultanță sau sfaturi de politică.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză