MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Administrație publică în Oceania 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Vezi Programe de Masterat în Administrație publică în Oceania 2020

2 Rezultate din Administrație publică, Oceania Filter

Maestru al administrației locale

University of Technology Sydney
Australia, Sydney
Cursuri Executive
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Maestrul de administrație locală oferă profesioniști, manageri și lideri în administrația locală cu un corp de cunoștințe și abilități avansate pentru a reflecta critic asupra ...

Citeste mai mult

Maestru de Administrație Publică

Australian National University - College Of Asia & The Pacific
Australia, Canberra
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul Master of Administration din partea Administrației Publice este conceput pentru viitorii lideri ai guvernului, ai societății civile și ai organizațiilor de piață res ...

Citeste mai mult