Studiu de Masterat în Administraţie Publică Part time în Lagos de stat în Nigeria

Caută Diplome de Master în Administraţie Publică Part time în Lagos de stat Nigeria 2018

Administraţie Publică

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Nigeria, oficial Republica Federală Nigeria, este o republică constituțională federală care cuprinde 36 de state și pe teritoriul său Capital Federal, Abuja.

Lagos de stat este un hub de la universități de renume mondial. Universitățile cele mai renumite includ Lagos State University, Universitatea de Caleb, și Yaba Colegiul de Tehnologie. Aceste universități de rang înalt oferi studii avansate pentru studenții de peste mări în sute de discipline, prin urmare, statul Lagos este ideal pentru învățământul superior.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Publică Cu jumătate de normă în Lagos de stat în Nigeria 2018

Citește Mai Mult

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Nigeria Lagos de stat

[+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

Cerințe de intrare Pathway UU-MPA-7080 [-]