MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Administrație publică 2020 în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Manchester este cunoscut pentru arhitectura sa și a doua cea mai mare zonă urbană din Marea Britanie, de 5 ori mai mare decât orașul în sine. Există doar trei universități, dar au în total 73 de mii de studenți.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Administrație publică, Manchester Filter

Maestru al Administrației Publice

Manchester Metropolitan University
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Administrația publică se află în centrul sistemelor noastre politice, iar rezultatele politicii reprezintă o modalitate cheie prin care ne implicăm în mediul social și politic ...

Citeste mai mult