Program de Masterat în Administraţie Publică Part time în Vilnius în Lituania

Caută Studii Postuniversitare în Administraţie Publică Cu jumătate de normă în Vilnius Lituania 2018

Administraţie Publică

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Fiind cel mai mare oraș și capitala Lituaniei, Vilnius are drept scop de a construi un viitor luminos de învățământ. Orasul este foarte mult umplut cu o calitate de instituții de învățământ, cum ar fi Universitatea din Vilnius, Mykolas Romeris Universitatea, și Vilnius Gediminas Technical University.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Publică Cu jumătate de normă în Vilnius în Lituania 2018

Citește Mai Mult

De Master în Administrația Publică

Mykolas Romeris University
Campus 18 luni September 2018 Lituania Vilnius

Scopul programului de studiu Administrației Publice este de a dezvolta competențe de conducere și de analiză critică într-un spectru larg de probleme de management în cadrul organizațiilor publice contemporane și non-profit. Printre altele, acestea includ managementul resurselor umane, economie din sectorul public, drept administrativ și de reglementare, e-guvernare, furnizarea de servicii publice. [+]

De ce acest program de studiu?

Scopul Administrația publică program de studiu este de a dezvolta competențele de conducere și de analiză critică într-un spectru larg de probleme de management în cadrul organizațiilor publice contemporane și non-profit. Printre altele, acestea includ managementul resurselor umane, economie din sectorul public, drept administrativ și de reglementare, e-guvernare, furnizarea de servicii publice.

Programul se concentrează pe furnizarea de abilități de conducere, care ar ajuta echipele din organizație non profit publice și pentru a crea o mai mare valoare pentru clienții și cetățenii lor.

Cerințe de intrare

Absolvenții de studii universitare de licență în orice domeniu de studii se pot aplica la acest program; Competența de limba engleză - nivelul nu este mai mic decât B2 (conform cadrului comun de referință pentru limbă aprobat de Consiliul Europei). test de limba engleză la nivel de limbă la distanță este organizat pentru cei care nu posedă IELTS sau TOEFL certificate. Posibilități de mobilitate internațională Elevii pot participa la programul de mobilitate ERASMUS +, care oferă posibilitatea de a studia la o universitate în străinătate timp de 1 sau 2 semestre și de a face un stagiu într-o altă țară. ... [-]


Diplomă De Master în Viitor, Previziune și Guvernanță Strategică

Kazimieras Simonavicius University
Campus Cu jumătate de normă 18 luni September 2018 Lituania Vilnius

Foresight viitoare și guvernanța strategică este primul program educațional de studii viitoare în Lituania. Programul combină interdisciplinaritate, complementaritatea și universalitatea integrală a competențelor relevante, care creează oportunități pentru o mai bună integrare pe piața muncii în continuă schimbare: o metodologie Insights este predată, care pot fi aplicate în diferite domenii și pe diferite nivele, conducerea acestor abilități la cel strategic modelarea proceselor sociale, economice, politice, culturale și tehnologice, precum și modelarea viitorului societății cunoașterii. [+]

Foresight viitoare și guvernanța strategică este primul program educațional de studii viitoare în Lituania. Programul combină interdisciplinaritate, complementaritatea și universalitatea integrală a competențelor relevante, care creează oportunități pentru o mai bună integrare pe piața muncii în continuă schimbare: o metodologie Insights este predată, care pot fi aplicate în diferite domenii și pe diferite nivele, conducerea acestor abilități la cel strategic modelarea proceselor sociale, economice, politice, culturale și tehnologice, precum și modelarea viitorului societății cunoașterii.

Obiectivul Foresight viitoare și programul strategic Guvernare este de a pregăti cel mai înalt nivel de specialiști din administrația publică, care sunt capabili să înțeleagă relații complexe de management integral în mai multe etape și schimbarea mediilor pe o scară globală. Absolventii acestui program sunt capabili: 1. să aplice metodologii viitoare foresight în timp ce formularea politicilor administrației publice și a activităților economice.... [-]