Filter
Masterate
Indonezia Malang Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Administrație publică 2019 in Malang în Indonezia

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Indonezia, o țară în Asia de sud-est, case mai mult de 238 de milioane de oameni. Indonezia este a patra cea mai populata tara din lume. Sectorul educațional al țării este împărțit în cursuri pre-primar, junior și senior primar, secundar și instruit.

Una dintre cele mai mari orase din Indonezia, Malang este renumit pentru istoria sa bogată și de valoare culturală. Un loc perfect pentru arhitecți pentru a explora. Acest lucru îl face un loc ideal pentru toți arhitecții care aspiră să învețe și să efectueze cercetări adecvate.

Solicită Informații Masterate în Administrație publică in Malang în Indonezia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrație publică, Malang

Studii
Locație
Indonezia
Malang
Tip de studiu
Ritm
Brawijaya University

Viziunea Facultății de Administrație este de a deveni o instituție de științe administrative calificate și recunoscute de către public, acasă și în străinătate. ... [+]

de master în administrația publică

Viziune și misiune

Viziunea Facultății de Administrație este de a deveni o instituție de științe administrative calificate și recunoscute de către public, acasă și în străinătate.

Misiunile Facultății de Științe Administrative sunt:

Îmbunătățirea calității și cantității de punerea în aplicare a Tri Dharma învățământului superior, care include educație și învățământ, cercetare, si in folosul comunitatii. Crearea de etos științei administrative în societate și consolidarea poziției de absolventi pe piata muncii. Îmbunătățirea eficacității și a eficienței facultății d... [-]
Indonezia Malang
Iulie 2019
Indoneziană
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză