MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Administrație publică în Filipine 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Programe de Masterat Top în Administrație publică în Filipine 2020

2 Rezultate din Administrație publică, Filipine Filter

Master în Administraţie Publică

Central Colleges of the Philippines
Filipine, Orașul Quezon
Cursuri Executive
Noiembrie 2019
Campus

Scoala de PCC a fost înfiinţată în 1979 sub guvernul de recunoaştere nr C-002, din 6 iunie 1979, începând cu o oferta initiala de MBA si MAT.Ca o expresie a responsabilităţii ...

Citeste mai mult

Maestru de Administrație Publică (MPA)

Aldersgate University
Filipine, Solano
Cursuri Executive
Noiembrie 2019
<
La zi
Engleză
Campus

Maestru de Administrație Publică (MPA). Majore în: Administrare Fiscală; Managementul dezvoltării; Knowledge Management și Managementul Resurselor Umane. Acest grad absolvent ...

Citeste mai mult