MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Administrație publică Europa 2019

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi Programe de Masterat în Administrație publică Europa 2019

19 Rezultate din Administrație publică, Europa Filter

Masterat Consultanță și expertiză în acțiune publică

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Bulgaria Sofia

Acest Master pregătește studenții pentru a ocupa expertiza și poziții de conducere în; administrațiile publice de stat sau regionale, provinciale și municipale; agenții sau instituții publice sau autorități autonome de reglementare; publice, semi-publice sau private implicate în producerea programelor publice și gestionarea serviciilor publice; în consiliu, funcționarilor electorali în calitate de colaboratori personali în cabinetele lor politice; în expertiză, consultanță strategică, portări de proiecte și comunicare de influență în cadrul firmelor de consultanță specializate în susținerea deciziilor publice.

Master în finanțe publice și economie

Masaryk University Faculty of Economics and Administration
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Brno

Programul Finanțe Publice și Economie este destinat tuturor celor care doresc să înțeleagă relația dintre sectorul privat și cel public. Programul încurajează gândirea critică; elevii analizează problemele, caută soluții potențiale și discută impactul acestor soluții.

în maestru administrația publică

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Portugalia Lisbon

MPA se adreseaza tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile și să dezvolte cunoștințele lor de administrație publică. Oricine are o diplomă de licență poate aplica, indiferent de zona de formare științifică.

Maestru de Administrație Publică

European Polytechnical University
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Bulgaria Pernik

Obiectivul noul nostru program de "Administrație Publică" este de a pregăti specialiști de înaltă calificare pentru nevoile administrației publice, în conformitate cu reforma administrativă în curs și de membru în Uniunea Europeană.

Maestru al Administrației Publice

Manchester Metropolitan University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Administrația publică se află în centrul sistemelor noastre politice, iar rezultatele strategice sunt un mod-cheie prin care ne angajăm în mediul social și politic. Se caracterizează din ce în ce mai mult prin rețele deschise, deciziile descentralizate și o rețea a părților interesate din sectorul public, privat și din societatea civilă, toate încercând să influențeze direcția politicii publice.

Master în Administrația Publică (MPA)

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 semestre Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul permite de specializare în disciplina administrației publice în teorie și practică. Mai exact, de formare postuniversitară este oferit ofițerilor din sectorul public și persoane fizice care intenționează să lucreze în acest sector (serviciu public, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (municipii și comunități), organizațiile publice și agenții).

Master în Administrația Publică (Mpa) - la distanță

University of Nicosia
Online La zi Part time 3 semestre Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul permite de specializare în disciplina administrației publice în teorie și practică. Mai exact, de formare postuniversitară este oferit ofițerilor din sectorul public și persoane fizice care intenționează să lucreze în acest sector (serviciu public, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (municipii și comunități), organizațiile publice și agenții).

Master în Guvernarea Migrației și Diversității - Administrația Publică

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Ţările de Jos Rotterdam

Care sunt oportunitățile pentru gestionarea fluxurilor de migrație? Cum să prevenim discriminarea și să promovăm interacțiunea și coeziunea în societățile culturale diferite? Programul de masterat "Guvernarea migrației și diversității" oferă cursuri și cursuri de ultimă generație oferite de specialiști din cinci discipline academice. În timpul orelor de curs, se stimulează interacțiunea dintre elevi și între studenți și profesori.

Maestru de cercetare în administrație publică și științe organizaționale

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Ţările de Jos Rotterdam

În timpul programului, veți obține cunoștințe aprofundate despre problemele societale și provocările organizațiilor publice. Veți combina teoriile administrației publice, științelor organizaționale și managementului cu instruirea aprofundată în metodele de cercetare.

Master of Evaluation

University of Kaiserslautern
Online & Campus Combinate Part time 2 ani Octombrie 2019 Germania Kaiserslautern

Master în Administrația Publică

Mykolas Romeris University
Campus La zi 3 semestre Septembrie 2019 Lituania Vilnius

Scopul programului de studiu al administrației publice este de a pregăti profesioniști care să poată efectua activități manageriale / administrative în sectoare publice și private (care se ocupă de organizații publice), capabile să identifice, să analizeze și să rezolve problemele legate de natura managementului organizațional și al personalului , economia și serviciile din sectorul public, managementul strategic și inovațiile în guvernanța publică.

Masterat Online de Administrație Publică

University of Birmingham Online
Online Part time 30 luni Martie 2020 Regatul Unit UK Online

Răspândiți schimbările pozitive, studiați cele mai recente strategii de gândire internațională și strategia unică a sectorului public cu ajutorul masteranzilor din administrația publică 100% online din Birmingham.

MPA / PGDip Maestru de Administrație Publică

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 9 - 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs se concentrează asupra problemelor critice și a evoluțiilor cheie legate de managementul public, cum ar fi conducerea, strategia, performanța și managementul resurselor umane.

Master în Administrație și Administrație Publică

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Campus La zi Part time 9 luni Octombrie 2019 Spania Madrid + 1 mai mult

Destinat absolvenților de facultate care lucrează sau doresc să își înceapă cariera profesională în domenii precum sectorul public, organizațiile din sectorul terț, agențiile de consultanță și asistență tehnică, sectorul privat, universitățile și organizațiile internaționale.

Maestru de Administrație Publică

Central European University, School of Public Policy
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Ungaria Budapest

Școala de Politici Publice (SPP), la Central European University (CEU) oferă un master de doi ani de Administrație Publică (MPA), gradul de program care se dezvoltă absolvenți cu baza de cunoștințe și aplicate abilități de a se angaja critic cu procesele și dezbaterile politice, metodele și de formare să promoveze și să pledeze pentru o politică bazată pe dovezi, și perspectiva unui practicant, care le permite să se deplaseze de la "contemplarea la cerere."