MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Administrație publică în Bulgaria 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Bulgaria a existat pentru mai mult de 13 de secole în Europa, care leagă Est și Vest. Studenții internaționali potrivi cu ușurință în societate culturală bulgară și se bucură de o viață plină de emoție, distracție și creativitate.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Administrație publică în Bulgaria 2020

2 Rezultate din Administrație publică, Bulgaria Filter

Maestru de Administrație Publică

European Polytechnical University
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3 semestre
Engleză
Campus

Obiectivul noul nostru program de "Administrație Publică" este de a pregăti specialiști de înaltă calificare pentru nevoile administrației publice, în conformitate cu reforma ...

Citeste mai mult

Masterat Consultanță și expertiză în acțiune publică

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Masterat
<
Normă întreagă
Limba franceza
Campus

Acest Master pregătește studenții pentru a ocupa expertiza și poziții de conducere în; administrațiile publice de stat sau regionale, provinciale și municipale; agenții sau in ...

Citeste mai mult