MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Administrație publică în Australia 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Programe de Masterat de Top în Administrație publică în Australia 2020

2 Rezultate din Administrație publică, Australia Filter

Maestru al administrației locale

University of Technology Sydney
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Maestrul de administrație locală oferă profesioniști, manageri și lideri în administrația locală cu un corp de cunoștințe și abilități avansate pentru a reflecta critic asupra ...

Citeste mai mult

Maestru de Administrație Publică

Australian National University - College Of Asia & The Pacific
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul Master of Administration din partea Administrației Publice este conceput pentru viitorii lideri ai guvernului, ai societății civile și ai organizațiilor de piață res ...

Citeste mai mult