Filter
Masterate
America de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Master în Administrație publică în America de Sud 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

De masterat 's de Administrație Publică programului (MPA) dă instrumentele manageriale cruciale pentru a gestiona alții în sectorul public. Programul este centrat pe o înțelegere antreprenoriale de probleme și oportunități la nivel guvernamentale de stat și locale.

America de Sud Se învecinează la vest de Oceanul Pacific și la nord și la est de Oceanul Atlantic, America de Nord și minciuna Marea Caraibelor la nord-vest. Acesta include douăsprezece state suverane Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay și Venezuela - și două zone de non-suverane - Guyana Franceză, un teritoriu de peste mări al Franței, și Insulele Falkland , un teritoriu britanic de peste mări. În afară de aceasta, Trinidad și Tobago și theABC insulele din Țările de Jos, poate fi, de asemenea, considerate ca făcând parte din America de Sud.

Vezi Programe de Masterat în Administrație publică în America de Sud 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrație publică, America de Sud

Brazilian School of Public and Business Administration

Pentru a răspunde cererii în creștere caracterizată printr-o performanță profesională puternică pe segmente ale sectorului public brazilian, FGV / EBAPE a lansat, în 2012 ... [+]

Masterate în Administrație publică în America de Sud 2019/2020.

Pentru a răspunde cererii în creștere caracterizată printr-o performanță profesională puternică pe segmente ale sectorului public brazilian, FGV / EBAPE a lansat, în 2012, Master of Administration Public (MAP), în modalitatea profesională. Aceasta este o diplomă postuniversitară stricto sensu , care permite studentului să-i concilieze cu activitatea profesională și să transfere cunoștințele către organizațiile publice și societatea.

poartă

Antrenează lideri în sectorul public brazilian. Programul le permite noilor maeștri să consilieze, să îndeplinească roluri de direcție sau de conducere în administrația publică, precum și să își avanseze cariera academică.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Februarie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză