MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Administrație publică în Africa de Sud 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Diplomă de master 's în administrația publică cuprinde analiza a organizațiilor guvernamentale, politicile și programele. Persoanele incluse în programul de administrația publică sunt capabili de a studia guvern de luare a deciziilor și comportamentului oficialilor aleși și non-ales.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Studii Postuniversitare Top în Administrație publică în Africa de Sud 2020

1 Rezultate din Administrație publică, Africa de Sud Filter

Maestru de Administrație Publică

University of Fort Hare
Masterat
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Grup țintă Oamenii de știință și practicieni în disciplina de Administrație Publică și Management, care sunt fundamentate în teoretice module / fundamentale în disciplina și s ...

Citeste mai mult