Program de Masterat în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale East Midlands în Marea Britanie

Caută Studii de Masterat în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale East Midlands Regatul Unit 2018

Administraţie Internaţională

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

O diplomă de master 's în Administrația International este structurat pentru a pregăti următoarea generație de lideri în dezvoltarea internațională. Programul este centrat în economie, și combinația de antrenament intens în metodele de analiză și cantitative, cu accent pe politici și practici.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Internaţională Cu jumătate de normă în Statele Unite ale East Midlands în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Masterat{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici