Program de Masterat în Administraţie Internaţională Part time Europa

Vezi Masterate în Administraţie Internaţională Part time Europa 2018

Administraţie Internaţională

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Administrarea internațională este un domeniu în cauză cu administrarea la nivel mondial. Studenții care studiază acest domeniu pot câștiga experiență în ambele teorie și practică și acoperă subiecte cum ar fi dezvoltarea de politici, de sănătate la nivel mondial, finanțe și drepturile omului.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Administraţie Internaţională Cu jumătate de normă Europa 2018

Citește Mai Mult

Master în Administrație în Organizații Internaționale

University of Wroclaw
Campus 2 anii October 2018 Polonia Wrocław

Administrație în organizații internaționale [+]

Masterate în Administraţie Internaţională Part time Cea Mai Bună Europa. Pentru mai multe informații despre acest program, descărcați aplicația U.Wroclaw aici .1. semestruLimba juridicăLegea constituțională comparativăGândire politică și juridicăDrept internațional publicProceduri administrativeManagementul resurselor umaneopţionaleEngleză pentru administrație și drept public2. semestruLegea organizațiilor internaționaleAdministrativă și administrativă a Uniunii EuropeneProtecția internațională a drepturilor omuluiDreptul instituțional al Uniunii EuropeneopţionaleLimbă străină (alta decât limba engleză)3. semestruLegea Concurenței PubliceLegea fundamentală a Uniunii EuropeneProtecția juridică în Uniunea EuropeanăProtecția proprietății intelectualeEtica în administrația publicăopţionaleEngleza pentru drept privatSeminarEducație fizică4. semestruFondurile structurale și finanțarea proiectelor europeneDreptul mediuluiLegea diplomatică și consularăServiciul public internaționalopţionaleSeminar [-]