Program de Masterat în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale Itajaí în Brazilia

Caută Studii Postuniversitare în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale Itajaí Brazilia 2018

Administraţie Internaţională

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Scopul masterat 's în Administration International este de a oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a analiza și evalua politica legată de dezvoltarea politică, economică și socială.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Internaţională Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Itajaí în Brazilia 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Masterat{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici