Master în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia

Caută Diplome de Masterat în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale Balneário de Camboriú Brazilia 2018

Administraţie Internaţională

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Studii în administrare internațională sunt concepute pentru studenții care doresc să urmeze o carieră administrativă în diverse tipuri de setări internaționale. Exemple de teme de curs includ elaborarea politicilor, finanțe publice, de dezvoltare a abilităților de comunicare și a principiilor fundamentale de management.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Balneario Camborio este o statiune de plaja cunoscut în Brazilia. Cu toate acestea, în afară de faptul că, statul a încercat consolidarea învățământului superior în zona de menținerea instituțiilor de învățământ, cum ar fi Brazilia Balneario Camboriu College și Univali Campus Balneario Camboriu.

Solicită Informații Masterate în Administraţie Internaţională Part time în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Masterat{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici