Filter
Masterate
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Abilități de viață Europa 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Studiul abilităților de viață privește abilitățile necesare în viața de zi cu zi. De exemplu, la nivel de colegiu, studiul abilităților de viață poate învăța gestionarea corectă a timpului, gândirea critică, comunicarea și chiar rezolvarea conflictelor.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Vezi Programe de Masterat în Abilități de viață Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Abilități de viață, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

Designul culturii copiilor (CCD) este un domeniu care crește în cunoaștere, necesitate și cerere atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Concentrându-se pe ... [+]

Proiectarea Culturii Copilului AMFA

Designul culturii copiilor (CCD) este un domeniu care crește în cunoaștere, necesitate și cerere atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Concentrându-se pe jocul copiilor, pe perspectivele copiilor și pe condițiile specifice ale acestora, am creat un program de masterat care nu are echivalent în lume.

Aaron Burden / Unsplash

Despre program

Scopul este de a combina designul subiectului și practica artistică cu cultura copilului și cultura copiilor. O perspectivă artistică și umanistă pătrunde în educație.

Una dintre pietrele de temelie lucrează pentru a crea o societate durabilă, nu numai în sensul ecologic, ci și în ceea ce privește egalitatea socială, egalitatea de gen, etica, economia și problemele justiției sociale. Un aspect vital este colaborarea cu organizațiile și cu alți actori cu scopuri comune.... [-]

Suedia Gothenburg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză