MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Știința managementului 2020 în Statele Unite ale Stockholm în Suedia

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Știința de management se referă la studiul mai larg al anumitor concepte legate de organizații de afaceri. Ca domeniu de studiu, aspectele legate de economie, afaceri, inginerie și alte științe pot fi combinate pentru a ajuta la dezvoltarea unei varietăți largi de abilități.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Fiind cel mai mare oraș din Suedia, Stockholm are peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban. Orașul cuprinde mai multe insule și este capitala Suediei. Stockholm are peste 10 de universități și colegii.

Solicită Informații Masterate în Știința managementului în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2020

1 Rezultate din Știința managementului, Stockholm Filter

Master în Managementul Industrial

KTH Royal Institute of Technology
Masterat
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul de masterat în știință în management industrial este conceput pentru studenții cu un fond de inginerie profund, care își propun să asume poziții de conducere în orga ...

Citeste mai mult