MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Știința managementului 2020/2021 în Statele Unite ale Lüneburg în Germania

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Știința managementului este un domeniu care oferă soluții problemelor de management din mai multe industrii. Aceasta poate necesita ca muncitorii să identifice și să înțeleagă strategiile unei anumite companii, să ia acele calități și să le încorporeze într-un plan mai mare de acțiune menit să rezolve probleme manageriale.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Masterate în Știința managementului în Statele Unite ale Lüneburg în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Știința managementului, Lüneburg Filter

Master în știință în management și contabilitate durabilă și finanțe

Leuphana University Lüneburg
Masterat
01 Oct 2020
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Germană
Campus

Management financiar, contabilitate, audit, evaluare de afaceri - dacă sunteți interesat de procesele analitice din cadrul unei companii, programul de master Management și con ...

Citeste mai mult