Filter
Masterate
Austria Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Știința calculatoarelor în Austria 2019

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Deși bazele pentru știința calculatoarelor există de ani de zile, numai în secolul trecut au fost dezvoltate cele mai bune tehnologii. Mai exact, mașinile de calcul au fost create în anii 1940.

Caracteristica de bază a sistemului austriac de învățământ superior este un curs de patru ani. După finalizarea diplomă de licență, Universitatea au de multe ori burse pentru acei studenți care ar putea dori să studii suplimentare pentru master și chiar la nivel de doctorat.

Diplome de Master Top în Știința calculatoarelor în Austria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Știința calculatoarelor, Austria

Johannes Kepler University Linz - JKU

Computer ştiinţa este o disciplină de inginerie care se ocupă cu construcţia şi punerea în aplicare a sistemelor IT, şi, prin extensie, cu prelucrarea sistematică a infor ... [+]

Computer Science - Master Computer ştiinţa este o disciplină de inginerie care se ocupă cu construcţia şi punerea în aplicare a sistemelor IT, şi, prin extensie, cu prelucrarea sistematică de informaţii de toate tipurile. Programul de stiinta calculatoarelor care vizează de rezolvare a problemelor. Programul de informatică master oferă o depresiune largă în principalele domenii ale informaticii. Acestea includ metodele formale in stiinta calculatoarelor, dezvoltare hardware, inginerie software, informatica şi aplicaţii selectate, cum ar fi sistemele de comunicare şi colaborare, de cunoştinţe-centrice şi a sistemelor de grid computing.

Domenii

Oamenii de stiinta de calculator sunt necesare în toate domeniile din industria IT, în special în managementul de proiect şi management IT.Ocupaţii tipice includ dezvoltarea de software şi hardware, industria de telecomunicaţii, planificarea şi dezvoltarea sistemelor de informare, de punere în aplicare soluţii de securitate de reţea şi Internet, construirea de miniaturizat sisteme IT, de exemplu, în industria electronică şi auto, consultanţă IT şi de formare a faţă de serviciul public şi pentru cercetare. ... [-]

Austria Linz
Octombrie 2019
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză