close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Master în Întreținerea aeronavelor

O diplomă de master este o diplomă de absolvent care este luată după ce un elev își termină studiile universitare. În general, elevii aleg să obțină acest grad atunci când doresc să devină un expert în domeniul lor sau când doresc oportunități de angajare mai bune. Ce este un Maestru în întreținerea avioanelor? Un Master în întreținerea aeronavelor este o diplomă oferit… Citeste mai mult

O diplomă de master este o diplomă de absolvent care este luată după ce un elev își termină studiile universitare. În general, elevii aleg să obțină acest grad atunci când doresc să devină un expert în domeniul lor sau când doresc oportunități de angajare mai bune.

Ce este un Maestru în întreținerea avioanelor? Un Master în întreținerea aeronavelor este o diplomă oferită acelor studenți care încearcă să intre în industria aviatică, în special sectorul aviației civile. Acest lucru este valabil pentru toate companiile aeriene comerciale și personale. Acest grad este de obicei conceput pentru a deschide calea pentru ca studenții să devină manageri într-o varietate de programe de management al aviației. Elevii vor fi adesea învățați o abordare analitică și practică, astfel încât să poată răspunde tuturor provocărilor legate de întreținerea aviației, cum ar fi respectarea reglementărilor, efectuarea de inspecții, reparații și lucrul într-un mediu stresant și rapid.

Când elevii își termină studiile în domeniul aviației, ei vor fi învățați să se ridice la provocări. În plus, aceștia pot învăța să analizeze corect și să-și folosească abilitățile de gândire critică pentru a lucra în industrie. De asemenea, tind să li se acorde aptitudini de conducere pentru a le ajuta să se ocupe.

Nu există costuri fixe când vine vorba de obținerea unui masterat. Aceasta variază în funcție de locul în care se află elevii și de ce școală aleg. Atunci când decideți o școală, este important ca elevii să verifice prețul înainte de a se angaja.

Când vine vorba de a deveni un maestru al întreținerii aeronavelor, există multe locuri de muncă care se pot deschide. Gradul de masterat este cel mai adesea folosit pentru avansarea carierei, dar absolvenții care intră pe teren pot încerca un loc de muncă ca administrator de întreținere a aviației sau ca educator. Directorul de gestionare a aviației ar supraveghea echipele care întrețin avionul. Ca educator, absolvenții sunt capabili să-i învețe pe alții despre protocolul de siguranță și întreținere care implică aeronave.

Pe măsură ce tehnologia avansează, mulți studenți aleg să-și ia cursurile online. Pentru cei care caută un Master în întreținerea avioanelor, pot fi disponibile cursuri online, precum și cursuri în universități locale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Atlântica
Barcarena , Portugalia

Al doilea ciclu de studii în Tehnologii de gestionare și întreținere aeronautică din Atlântica este un curs care are ca scop să răspundă nevoilor actualei piețe a muncii și ur ... +

Al doilea ciclu de studii în Tehnologii de gestionare și întreținere aeronautică din Atlântica este un curs care are ca scop să răspundă nevoilor actualei piețe a muncii și urmărește formarea profesioniștilor cu abilități și cunoștințe avansate în domeniul aeronautic sau în domenii conexe esențiale pentru exercițiul de activități de inginerie într-o industrie în creștere în Portugalia. -
Masterat
Frecvență redusă
2 ani
Portugheză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici