Programe de Masterat în Înfrumusețare

Compară 3 Diplome de Masterat în Înfrumusețare

Înfrumusețare

O diplomă de master este o diplomă postuniversitară într-un domeniu specific de practică care duce la un grad ridicat de calificare sau cunoștințe. Având un master vă oferă un avantaj profesional, oferindu-vă un nivel râvnit de expertiză în domeniul dvs., inclusiv abilități de management și de cercetare care însoțesc, de obicei, acest nivel de educație.

Ce este un Master in cosmetologie? Cosmetologie este un domeniu care îi ajută pe oameni îmbunătăți aspectul acestora; acest lucru poate fi realizat prin tehnici utilizate pe corp sau pielea. Cosmetologi afla mai multe despre tratamente de înfrumusețare, produse cosmetice, și par si unghii. cosmetologi de master au o pregătire suplimentară și experiență decât cosmetologi regulate, incluzând cunoștințe dobândite de la cursuri de anatomie, fiziologie și managementul afacerilor. Programul de master cosmetolog formare pregătește, de obicei, pe elevi să ia un examen de licență de stat.La nivelul de master, elevii vor avea de obicei o anumită experiență de lucru în domeniu și trebuie să-și continue studiile de învățare despre noi produse și tehnici în cadrul cosmetologie.

creșterea locurilor de muncă pentru cosmetologi este de așteptat să crească, și care au avansat educație în acest domeniu s-ar putea pune în partea de sus a listei de cele mai bune poziții în hoteluri și spa-uri. Oportunități vor fi mai larg pentru cei care au abilitatea suplimentar în bacteriologie și de afaceri și care pot oferi o gama larga de servicii.

Cursuri suplimentare și licențierea pentru învățământ de nivel de master necesită de obicei cinci semestre de clase și un an de experiență de lucru. Școlile au diferite prețuri și taxe, astfel încât să fie sigur de a face unele de cercetare înainte de a trimite cereri de instituțiile pe care le plac cel mai bun.

Absolvenți deveni expert în industria chimică ondulare, întindere, tuns, colorarea părului, tratamente de par, ceara, machiaj, tratamente faciale și manichiură.Frizeri și cosmetologi pot fi independente, spațiu închiriat la un salon, sau să lucreze în industriile aspect conștientă, cum ar fi modeling și actorie. make-up artisti de teatru și esteticienii sunt, de asemenea, posturi disponibile pentru deținătorii de grade.

În cazul în care cosmetologie sună ca o carieră interesantă pentru tine, ia în considerare ceea ce domeniile de practică se interesează cel mai mult. Căutarea programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Master în Managementul Industriei De Frumusete (Milano) - Calea Italiană

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Cu normă întreagă 11 luni October 2018 Italia Milano

Un maestru se distinge prin abordarea practică și operativă a predării și prin prezența unor marturii prestigioase din manageri și antreprenori de succes, precum excursii și sesiuni în aer liber la branduri importante din industrie. Printre subiectele discutate, o atenție deosebită va fi dedicată noilor canale de vânzare cu amănuntul, e-commerce, la instrumentele digitale și noi de social media marketing. [+]

Un program inovator destinat să dobândească competențe tehnice și manageriale pentru a se potrivi într-un sector, cel al frumuseții și al bunăstării, în creștere și în creștere au nevoie de competențe specifice.

Lecțiile de Master, în întregime în limba italiană, Se disting prin cursuri practice și operaționale tăiate și prezența unor mărturii prestigioase de manageri și antreprenori de succes precum și tururi și sesiuni în aer liber de la branduri importante din industrie.

Printre subiectele discutate, o atenție deosebită va fi dedicată noilor canale de vânzare cu amănuntul, e-commerce, la instrumentele digitale și noi de social media marketing. spațiu amplu va fi, de asemenea, dedicat experienței clienților și a noului consumator care cumpără procesează 3.0, iar pentru internaționalizarea strategiilor industriei.... [-]


Maestru în Produsele Cosmetice și De Marketing Parfum

Fashion Institute of Technology
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii New York

Master in Studii profesionale, cosmetice și parfum de Marketing și Management, este singurul program de acest gen. Un think tank de conducere inovatoare, programul oferă avansat [+]

Master în cosmetice și parfum de marketing

Master in Studii profesionale, cosmetice și parfum de Marketing și Management, este singurul program de acest gen. Un think tank de conducere inovatoare, programul oferă educație avansată pentru directori în curs de dezvoltare, promovând atât abilități de afaceri creative și analitice. Elevii obține o perspectivă globală, prin studii de teren pe mai multe piețe de peste mări. Prin învățarea academică și prin experiență și un program de Mentor executiv, curriculum-ul facilitează dezvoltarea liderilor empatice cu obiectivul de brand-uri care sunt cetateni la nivel mondial, cu produse care incanta si inspira consumatorul păstoririi. Acest program de doi ani a ajuns la doar un reper major: a 10-a aniversare. Cu 200 de absolvenți de succes, programul este conceput pentru persoanele care lucrează în produsele cosmetice, parfumuri, și zone legate de înfrumusețare, care au fost recomandate de angajatorii lor, din cauza potențialului lor de management puternic. Proiectul Capstone (teza finală) reflectă parteneriatul dintre industrie și clasă. Lucrând în echipe, studenții absolvenți dezvolta o, în profunzime, abordare interdisciplinară inovatoare a unui subiect strategic determinat de facultate. Ei prezintă rezultatele lor la un grup de experți ai facultăților și industrie la un eveniment sponsorizat de industrie. În plus, elevii prezenta lor de cercetare pentru asociațiile din industrie, cum ar fi The Fragrance Foundation, comercianții cu amănuntul, cum ar fi Macy, și directori de la companii precum L'Oreal si Johnson & Johnson.... [-]


Frumusete Consultarea

Uptodate Fashion Academy
Campus Cu normă întreagă 6 luni April 2018 Italia Milano

Acest curs va va oferi o prezentare amplă a peisajului în ceea ce priveşte moda, cosmetice şi întregul domeniu al bunăstării (băi termale, ferma de frumusete, centru de fitness, etc). [+]

Frumusete Consulting

&nbsp

Clasele vor fi predate atât italiană şi engleză

&nbsp

Acest curs va va oferi o prezentare amplă a peisajului în ceea ce priveşte moda, cosmetice şi întregul domeniu al bunăstării (băi termale, ferma de frumusete, centru de fitness, etc).

Sinergii în loc între lumea de frumusetea si de moda sunt de acum o realitate.

Frumuseţea şi bunăstarea piaţă experienţele creştere continuă şi mereu in cautare de mai multe cifre şi mai specializate.

&nbsp

&nbsp

Programul cursului

o moda Make-Up Specialist - Moda fundamentale Make-up - Moda Advance Make-up - Make-up Fashion Trend Portofoliu ... [-]