Masterat în enologie și viticultură
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Informatie cheie
Locația campusului
Vila Real, Portugalia
Limbi Străine
Portugheză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Obiectivele principale ale masterului în enologie și viticultură sunt:
- Formare avansată, care completează și inovează primul ciclu;
- Dezvoltarea abilităților științifice, tehnologice și profesionale de excelență;
- Îmbunătățirea capacității de intervenție în sectorul vitivinicol;
- Abilitatea de a planifica, inova și evalua noi tehnici și procese sau de a îmbunătăți procedurile în uz;
- Mecanisme de analiză critică bazată pe contextul vitivinicultural;
- Progrese în formarea și actualizarea cunoștințelor și abilităților.
program
Majoritatea orelor de contact s-au concentrat vineri și sâmbătă (cu excepția unităților de selecție curriculară și a disertațiilor) Reglementarea cursului de masterat (ciclul 2) în domeniul oenologiei și viticulturii, publicat sub forma notei nr. 14407/2015, în Diário da República, a doua serie, din 9 decembrie 2015.
durată
2 ani (4 semestre)
Structura cursului
Cursul este structurat conform sistemului european de transfer și acumulare a creditelor (ECTS). Realizarea diplomei de master presupune realizarea a 120 de ECTS în 4 semestre academice, în ceea ce privește structura curriculară și planul de studiu, inclusiv aprobarea în actul public de apărare a disertației. Finalizarea cu succes a unităților curriculare care integrează partea curriculară a cursului (primul an), în total 60 de ECTS, oferă un curs de specializare în domeniul enologiei și viticulturii.
ECTS
120
Ieșiri profesionale
Gradul de masterat în enologie și viticultură are următoarele ieșiri profesionale, printre altele:
- companii vinicole;
- asociații de producători și cooperative;
- Industrii alimentare, agroalimentare și băuturi;
- companii de biotehnologie;
- companii de marketing, marketing și instruire legate de sectorul vitivinicol;
- companii de formare profesională în domeniul vinificației;
- instituții de învățământ superior, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Viticultura și Enologie (vinificație)
- Jerusalem, Israel
Master of Science în alimente și vinuri italiene
- Padua, Italia
Master în oenologie
- Valencia, Spania