Masterat (Software Engineering)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra proiectului:

Software-ul Colegiul de la înființarea sa, persistă în reforma și inovare, cu 24 de universități internaționale bine-cunoscute, 34 de întreprinderi bine-cunoscute pentru a stabili o relație de cooperare, și în mod activ să realizeze proiecte de formare comune cu universitățile europene și americane, programe de gradul dublă și programe de schimb. Elevii și studenții chinezi în aceleași lecții la clasă, fără restricții de înscriere. Absolvenții de la opt ani consecutiv rata de ocupare de 100%, cea mai mare destinație de muncă, inclusiv departamente guvernamentale, instituții financiare, companii de IT, institute de cercetare și așa mai departe.

Caracteristici proiectului:

mediu engleză: crearea de aproximativ 40 de cursuri în limba engleză în fiecare an. Recrutarea de studenți străini și studenți chinezi, aceștia învață împreună, de viață și de comunicare, pentru a realiza integrarea multiculturalismului.

Facultatea: angaja un număr mare de experți străini pentru a preda cursuri, prelegeri. În mod regulat a trimis profesorii noștri în străinătate schimb de învățare, stabilirea cooperării în domeniul cercetării internaționale, îmbunătățirea procesului de predare internațională, cercetare științifică, construirea unei facultate internaționale.

Proiect de formare: Cursuri de instruire în colaborare cu Microsoft, Thomson Reuters, Neusoft, Sony Ericsson și alte companii pentru a efectua programe de cooperare cu IBM a lansat un program pentru a construi un sistem de direcție de gestionare a informațiilor.

Stagii: Elevii care intră în bine-cunoscute întreprinderi în practică China, cum ar fi IBM, Rentabiliweb Telecom (companie franceză), IT Consultis @ Shanghai, tehnologia Dodroid și așa mai departe. În alte țări, Franța, practica Statele Unite ale Americii, cum ar fi Gyl Solutions, Pomkaa (Paris, Franța), firma Genymobile, Intacct, La DISFE și așa mai departe.

Credit și curriculum-ului:

Sistemul școlar Fundația timp de doi ani, acest program de master solicită studenților internaționali în timpul școlii ar trebui să Xiuman minimum 34 de credite. Cursurile ar trebui să fie în mod normal, finalizate în termen de un an universitar, practica de inginerie software-ul de cel puțin șase luni.

Cursuri publice (10 credite): Chineză de bază, orală chineză, chineză fundație avansată

Cursuri profesionale și tehnice (12 credite): management de proiect software, software de cerințele de inginerie, arhitectura software avansat, software-ul de asigurare a calității, sisteme de operare avansate, managementul proceselor software, metrici software, servicii Web și platforma de tehnologie de dezvoltare, sisteme de operare embedded, înglobată dezvoltarea de aplicații de sistem, crearea de rețele, dezvoltarea de baze de date și gestionarea și optimizarea integrării mari de date și de stocare a datelor, data mining și analiza datelor, dezvoltarea de aplicații, platforma mobilă, instrumente de dezvoltare joc, design de joc și de punere în aplicare, tehnologia de securitate a informațiilor și a aplicațiilor, internet front-end dezvoltarea tehnologiei, bazată pe platforma de dezvoltare embedded, cum ar fi Android.

segmentul de formare (8 credite): software-proiect de formare I, formare de proiect software II

Practica (4 credite): Practică de proiect

Ultima actualizare Nov 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Beijing Jiaotong University is a national key university under the direct administration of the Ministry of Education and now is jointly supported by the Ministry of Education, the China Railway Corpo ... Citeste mai mult

Beijing Jiaotong University is a national key university under the direct administration of the Ministry of Education and now is jointly supported by the Ministry of Education, the China Railway Corporation and Beijing Municipal Government. BJTU is one of the first universities selected into the “National 211 Project” and the “985 Strength Discipline Innovation Platform” project, one of the first institutions authorized to confer master’s and doctoral degrees. Citește mai puţin