Master în Information Systems Security permite profesioniștilor IT după licența de a se specializa în securitatea calculatorului: instruirea se bazează pe aspectul fizic al securității virtuale și a datelor: expert certificate absolvent SSI după antrenament .

securitatea informațiilor

De formare în domeniul securității sistemelor informatice (master SSI) se întinde pe parcursul a trei semestre academice și 1 semestru într-un centru de companie sau de cercetare. Studentul dobândește formarea de bază și aplicată cu activități practice și pregătirea pentru certificări și proiecte.

expert atestat

Studentul este certificat de către Agenția Națională pentru Securitate calculator ca un expert. În timpul formării sale, el va efectua lucrări practice și vizite la ANSI. Alte preparate specifice pentru a asigura certificări sunt predate în formă de proiect.

Parteneriate academice germane

Universitatea Liberă Internațională din Tunis și Mannheim Hochschule cooperează în schimburile academice și de studenți. Elevii cu ITU pe termen lung au capacitatea de a efectua un stagiu de sfârșit de an sau de a pregăti memoria lor în Germania. Acest parteneriat de asemenea, deschide oportunități în cercetarea aplicată și pentru absolvenții care doresc să facă un ciclu 3a.

parteneriate profesionale internaționale

Grație unei platforme SAP și un parteneriat privilegiat, UIT implică elevii săi în diferite provocări SAP la nivel mondial și le pregătește pentru certificări, pentru a naviga de dezvoltare și software-ul de securitate orientate.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 7 mai multe cursuri de la UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date