Master în Producție și Operațiuni


Companiile columbiene sunt în prezent în competiție cu "Companiile World Class", cu standarde ridicate de inovație, productivitate și calitate a produselor lor și / sau servicii, care este necesar pentru a genera strategii pentru a reduce decalajul pentru a atinge excelența în toate sectoarele economice în care aceștia doresc să participe.

Organizațiile sunt conștiente de importanța formării personalului profesionist pe cunoaștere și adaptarea de noi metodologii de producție și operațiuni care sunt cruciale în prezent, având în vedere nivelul ridicat de concurență și creșterea resurselor.

Zonele de producție și operațiuni au fost modernizarea metodelor lor, de management și tehnologie, care doresc pentru a optimiza productivitatea, creșterea eficienței, eficacității și flexibilitatea sistemelor de producție și a operațiunilor de furnizare și distribuție la nivel național și pe plan internațional.

Imposibilitatea de a dezvolta, de înaltă calitate, companiile din regiune vor continua să piardă cotă de piață de multinaționalele și importul de bunuri fabricate livrate, în timp util și prețuri foarte mici.

Din acest motiv Arboleda Universitatea Sergio a dezvoltat un program de masterat în domeniul de producție și operațiuni de formare a resurselor umane cu un nivel ridicat de cunoștințe și de management, capabil de a realiza companiilor competitive, cu produse și servicii inovatoare, care generează o valoare adăugată mai mare .

Producția Maestrul și operațiuni specifice vizează proiectarea și managementul sistemelor de producție și operațiuni și lanțuri naționale și internaționale de producție, pentru care am dezvoltat un program de formare care include tehnologia de modelare și simulare, instruire avansată în logistică și de calitate și, de asemenea, o zona de top management într-un context global.

Toate acestea completate prin dezvoltarea unui proiect de cercetare pentru care dicta ateliere de cercetare și are infrastructura necesară pentru sprijinirea elevilor să se dezvolte.


Accentul de expertiză

• Analiza, proiectare și producție operațiunile sisteme și lanțurile de aprovizionare care utilizează instrumente de simulare.

• Operațiuni internaționale

• Managementul sistemelor de producție și operațiuni


Profilul absolvent:


Master profesional din productie si va servi ca:

• Director, consilier sau consultant pentru companii și instituții interesate de dezvoltarea de proiectare, implementare și / sau a sistemelor moderne de producție și operațiuni, ținând cont de tendința de globalizare nu numai economiei, ci de informare și organizații.

• Stapanii vor efectua în orice societate industrială sau serviciu sunteti interesat in imbunatatirea proceselor lor de a fi o organizație de clasă mondială.

• absolvent de Master, va fi capabil să proiecteze, să implementeze și optimizarea sistemelor de producție și a operațiunilor și lanțurilor de aprovizionare, prin dezvoltarea competențelor următoarele:


• Proiectarea sistemelor de producție și a operațiunilor naționale și internaționale.

• Proiectarea și optimizarea lanțurilor de aprovizionare.

• management de producție și zonele de operații, în companii naționale și internaționale.

• strategii de proiectare pentru a optimiza inovație, calitate și productivitate, reducerea costurilor și eficientizarea investițiilor implicate.

• evaluarea proiectelor la nivel mondial

&nbsp


Punctele forte ale programului:

• Acesta este primul program de acest nume în Columbia și este orientat spre proiectarea sistemului de producție și operațiunilor și lanțurilor de aprovizionare.

• are o experiență Specializare în Producție și Operations Management, care are mai mult de 20 de promotii.

• Are o infrastructură adecvată pentru dezvoltarea de proiecte de cercetare care oferă studenților suficient sprijin pentru realizarea ei.

• La sfârșitul primului an și să prezinte proiectul de elevii de clasa a primi gradul ca Specialist în producție și de Operations Management.

• Facultatea de experienta in consultanta de afaceri si presedinte de absolvent

Vezi 4 mai multe cursuri de la Universidad Sergio Arboleda »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date