Masterat în Inginerie Chimică

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master în Inginerie Chimică


Inginerie chimică - o disciplină cuprinzătoare pentru secolul 21

Inginerie chimică integrează cunoștințele de matematică, fizică, chimie și biologie într-un cadru de inginerie versatil, un studiu cu adevărat interdisciplinar, care va oferi studenților cu o fundație pentru o carieră în diverse profesii în secolul 21. Dintre toate departamentele de inginerie de la Postech, aceasta este singura in care chimie si biologie sunt integrate în curriculum-ul de bază, și, ca atare, un antrenament unic, care pregătește studenții pentru o carieră în ambele inginerie proces, precum și de inginerie de produs.

Departamentul de inginerie chimică oferă o disciplină integratoare. Programul a combinat ingineria proceselor chimice, polimer S & E, biotehnologie, materiale electronice, ingineria mediului de la bun început în timp ce acestea formează departamente separate în mai multe universități existente.


Tradiția de excelență

În termen de câțiva ani de la fondarea sa, departamentul a apărut ca fiind unul dintre cele mai importante departamente de inginerie chimice în națiune, în ceea ce privește competența facultății, facilitățile de cercetare de laborator, precum și calitatea de student.

Atunci când, la începutul anilor 1990, guvernul a inițiat un program ambițios de crearea unor centre de excelență în universități, Postech a obținut cinci, două în departamentul de inginerie chimica, o realizare fără precedent.

Centrul de automatizare și Centrul de Cataliza a acționat ca ancora pentru o mare parte a activităților de cercetare departamentale de mai mulți ani. În 1995, guvernul a acordat Postech un grant multi-ani a gasit Școala de inginerie de mediu pentru care facultatea de inginerie chimica a jucat rolul-cheie. Aceste centre și Școala au servit pentru a promova excelența în domeniul educației universitare și postuniversitare precum și cercetarea de calitate în frontiere de cercetare ample.


Oportunități de carieră ale absolvenților

În plus față de cele tradiționale industriile de proces chimic, care sunt coloana vertebrală națiunii industriale, diversă alegere de carieră așteaptă absolvenți. De formare de inginerie chimica se pregătește una pentru o carieră în: De fabricație, materiale avansate, produse farmaceutice, Produse de chimie petroliera, Health Care, industria alimentară, Specialty Chemicals, Polimeri, Biotehnologie, Industriilor de mediu, tehnologia informației.

Ultima actualizare Februarie 2017