masterat în domeniul științei și tehnologiei de calculator

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master în Știință și Tehnologie Calculatoare

&nbsp

Colegiul de Informatică și Inginerie


În 1978, Universitatea din Hunan a creat un program de informatica pentru studenti si au format un calculator știință de laborator de predare. În luna mai 1981, Universitatea din Hunan a anunțat înființarea a Departamentului de Informatică. În 2001, două școli a fost format. Scoala de Informatică și Comunicare a fost format în octombrie și Scoala de Software a fost înființată în decembrie. În 2010, aceste două școli au fuzionat și a devenit Colegiul de astăzi, Informatică și Inginerie.

Colegiul are acum 37 de profesori universitari și 74 conferențiari universitari, inclusiv național "mii de talanți Planul de " Oamenii de știință și Yangtze River Scholars. Mai mult de 60 de membri ai facultăților% au titlul de doctor grad.

&nbsp

Colegiul are in prezent un membru al Academiei Chineze de Inginerie, 1 Cheung Kong Scholar, 1 scaun profesor, 2 de proiect Talent pentru New Century a Ministerului Educației, 17 vizită și profesori part-time, și 86 de profesori full-time, cele mai multe dintre care sunt titularii de diplome de doctorat. Începând cu anul 2002, Colegiul a fost efectuarea lucrărilor de predare, iar 70% dintre ei au studii în străinătate sau de experiență în muncă. Până în prezent, Colegiul a acceptat mai mult de 100 de studenți străini în fiecare an, OFR de master 's și de doctorat, iar unii absolvenți sunt de lucru pentru întreprinderile chineze mari skale și companii.

&nbsp

Orice cetățean non-chinez deține un pașaport străin valabil care dorește să vină să studieze la Universitatea din Hunan se pot aplica direct la admitere și Office Vise, Centrul de studenți internaționali, Universitatea din Hunan.

&nbsp

Termenul limită de aplicare: 01 iulie

&nbsp

&nbsp

Documente necesare:

&nbsp

1. Formularul de cerere de la Universitatea Hunan

2. Două scrisori de recomandare de profesori

3. Certificat de studii universitare de licență și certificate de absolvire

4. Transcrieri de licență

5. Propunere de cercetare de 800 de cuvinte

6. Străin Examenul fizic Forma

7. Copie scanată a pașaportului (fotografia și pagina de ultima Visa chineză dacă este cazul)

8. Taxa de cerere (nerambursabile)

&nbsp

&nbsp

Taxe

&nbsp

Taxa de scolarizare: 24.000 de yuani / an

Taxa de cerere: 400 de yuani

Asigurare: 600 de yuani

&nbsp

Taxa de cerere nu este rambursabil.

Ultima actualizare Iun 2013

Despre facultate

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Citește mai puţin
Zhengzhou , Changsha + 1 Mai mult Mai Puțin