Master în tehnologie alimentară și nutriție umană
University of Agriculture in Krakow
Informatie cheie
Locația campusului
Kraków, Polonia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 1.625 / per semester *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2024
* pe semestru
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Absolvenții în tehnologia alimentară și nutriția umană sunt echipați cu cunoștințe și abilități în științe tehnice, tehnologice, nutriționale și economice. Ei sunt educați pentru a fi specialiști cu experiență în procesarea alimentelor, conservarea și depozitarea alimentelor, precum și în controlul calității alimentelor. Prin urmare, absolvenții pot ocupa funcții de inginerie în întreprinderi, companii sau instituții implicate în prelucrarea, controlul sau distribuirea alimentelor, precum și pot fi angajați ca specialiști în nutriția umană. Absolvenții sunt calificați să organizeze producția, inclusiv selecția de mașini și echipamente și să efectueze analize economice. Ei cunosc principiile pieței alimentare și ale marketingului produselor, precum și serviciile legate de tehnologia alimentară și nutriția umană.
Cursuri obligatorii
Informatică aplicată; Statistici aplicate; Limbă străină; Proiectarea experimentelor și analiza datelor; Seminarii de specializare; Nutrigenomică, Metode de cercetare, Ambalare, depozitare și transport de produse alimentare, Noi tendințe în procesarea alimentelor, Politică globală în nutriția umană; Legea alimentelor; Cursuri de științe sociale; Bazele antreprenoriatului; Cultura, arta și tradiția regiunii; Practica diplomei
Cursuri opționale
Enzimologie industrială aplicată, baza enzimologiei industriale, îndulcitori naturali. Nutriție și sănătate, Dezvoltarea produselor alimentare, Prelucrarea ciupercilor, Carnea modernă, Știința și tehnologia produselor lactate, Tehnologiile moderne de prelucrare a produselor de origine animală, Tehnologiile moderne în prelucrarea fructelor și legumelor, Noile tendințe în tehnologia de coacere, Chimia fizică a principalelor componente alimentare, Aspecte moderne de inginerie alimentară, tehnologie de fermentare, aspect modern al chimiei și tehnologiei carbohidraților, analiză a compușilor bioactivi din cerealele, subiecte selectate în tehnologia alimentară modernă, subiecte selectate în nutriție modernă, elemente de bază ale nanotehnologiei
Galerie
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master of Science in Food Process Engineering - STEM Designated
- Chicago, Statele Unite ale Americii
Master în alimentație și dezvoltare
- Brighton, Regatul Unit
Specializarea Drept alimentar și afaceri de reglementare (Distanță/Campus)
- Wageningen, Ţările de Jos