Master în alimentație globală, nutriție și sănătate
University of Bayreuth
Informatie cheie
Locația campusului
Bayreuth, Germania
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
15 Jun 2023
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Introducere
⚡️ Actualizare Coronavirus (COVID-19)
Am modificat temporar programe în sălile de învățare virtuale, astfel încât toate predările programate să poată avea loc online. Programele vor începe în noiembrie 2020 și, dacă este necesar, vor preda online și apoi vor trece la învățarea în campus.
Este evident că diferența dintre disponibilitatea alimentelor între veniturile mari și țările cel mai puțin dezvoltate se extinde. În timp ce indicele global al foamei publicat de Welthungerhilfe, IFPRI și Concern Worldwide indică niveluri alarmante de foame în multe țări din întreaga lume, prevalența supraponderalității și a obezității în rândul copiilor și tinerilor crește în întreaga lume. O perspectivă interdisciplinară cuprinzătoare este necesară pentru a contracara în mod eficient acest dezechilibru și pentru a asigura o nutriție sănătoasă la nivel mondial - în ciuda schimbărilor climatice sau a condițiilor politice, sociale și culturale complexe. Dezvoltările strategice de succes în acest domeniu implică toate părțile interesate relevante „de la stabil la masa”.
În timp ce aprovizionarea cu alimente este direct legată de dezvoltarea sănătoasă și individuală, îngrijirea sănătății se confruntă la nivel global cu provocări extinse care depășesc acest context. Aceasta include - pe lângă creșterea bolilor infecțioase la nivel mondial - schimbări în spectrul așa-numitelor boli civilizaționale, care în multe privințe au conexiuni cauzale cu dezvoltarea socială. În prezent, acestea pot fi percepute în dezvoltarea globală și pot fi evaluate în mod adecvat numai în ceea ce privește prevenirea, diagnosticul și terapia. O perspectivă specifică asupra sănătății globale nu numai că permite o mai bună gestionare a epidemiologiei bolilor, ci servește și ca punct de plecare pentru discuția interdisciplinară despre dezvoltarea de spații de locuit individuale și comune și oportunități de viață.
Programul de master „Alimentație globală, nutriție și sănătate” își propune în mod direct să predea abilități interdisciplinare pentru a aborda aceste probleme și întrebări similare, precum și pentru a găsi răspunsuri și soluții la aceste provocări globale.
Admitere
Curriculum
În timp ce aprovizionarea cu alimente este direct legată de dezvoltarea individuală sănătoasă, îngrijirea sănătății la nivel global se confruntă cu provocări extinse care depășesc acest context. Aceasta include – pe lângă creșterea bolilor infecțioase la nivel mondial – schimbări în spectrul așa-numitelor boli civilizaționale, care în multe privințe au legături cauzale cu dezvoltarea socială. În zilele noastre, acestea pot fi percepute în dezvoltarea globală și pot fi evaluate în mod adecvat doar în ceea ce privește prevenirea, diagnosticarea și terapia. O perspectivă specifică asupra sănătății globale nu numai că permite o mai bună gestionare a epidemiologiei bolilor, dar servește și ca punct de plecare pentru discuția interdisciplinară despre dezvoltarea spațiilor individuale și comune de viață și a oportunităților de viață.
Programul de master „Global Food, Nutrition and Health” își propune direct să predea abilități interdisciplinare pentru a aborda aceste probleme și întrebări similare, precum și pentru a găsi răspunsuri și soluții la aceste provocări globale.
Profil
Competențele de bază predate în program le permit studenților noștri absolvenți de master să înțeleagă și să rezolve probleme din domeniul alimentației globale, nutriției și sănătății dintr-o perspectivă integrativă, interdisciplinară. Accentul se pune pe predarea abilităților în știința sănătății. Pe lângă cunoștințele teoretice relevante în domeniile științelor naturale, economie, etică, drept, studii culturale și sociologie, studenții sunt instruiți cu competențe interdisciplinare.
Oportunități de carieră
Puteți aplica cunoștințele și abilitățile dobândite în poziții din științele nutriției și sănătății naționale și internaționale. Potențialii angajatori includ
- Companii nationale si internationale
- Instituții active la nivel global (de ex organe și programe de ajutor ale Națiunilor Unite)
- Instituții de cercetare
- Instituții de consiliere politică și politică
- Organizații non-guvernamentale
În aceste zone, există o nevoie vizibilă și în continuă creștere, care se dezvoltă datorită importanței securității alimentare și a sănătății la nivel mondial în fața crizelor regionale și globale, a schimbărilor climatice și a creșterii bolilor netransmisibile legate de alimentație. . Deveniți un expert pentru securitatea alimentară globală a viitorului și pentru cerințele complexe ale sistemelor alimentare moderne într-un context internațional.
Facand un doctorat la University of Bayreuth
Școala absolventă University of Bayreuth supraveghează doctoranzi de la toate disciplinele care urmează un doctorat într-un program structurat sau la una dintre cele șapte facultăți ale universității. Facilităm schimburile științifice deja în faza incipientă a cercetării independente și completăm educația interdisciplinară a doctoranzilor cu oportunități suplimentare de predare și formare. Scopul nostru este să le creăm condițiile perfecte de cercetare și învățare.