Master în Producția Alimentară Acvatică - Siguranță și Calitate (AQFood)
Norwegian University of Life Sciences NMBU
Informatie cheie
Locația campusului
As, Norvegia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* nici o taxă de școlarizare. Cu toate acestea, majoritatea studenților trebuie să plătească o taxă pentru un semestru mic.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
AQFood se concentrează asupra producției de alimente acvatice pe tot parcursul întregului lanț de producție și de aprovizionare cu alimente, care leagă producția primară, inclusiv acvacultura și capturile sălbatice, cu prelucrarea și distribuția către consumatori în ceea ce privește calitatea și siguranța.
Pentru ce folosești această calificare?
Creșterea cererii de alimente acvatice în lume necesită candidați de înaltă calificare pe tot parcursul lanțului alimentar. Industria alimentară acvatică în creștere devine din ce în ce mai integrată, ceea ce înseamnă că societățile individuale acoperă mai multe părți ale întregului lanț valoric.
Ce vei învăța?
Programul vă oferă o înțelegere globală a producției de alimente acvatice. Veți învăța despre întregul lanț valoric pentru alimentele acvatice, de la pescuit și acvacultură, pe parcursul prelucrării, distribuției, până când produsul ajunge la consumator. Programul se concentrează pe siguranță și calitate, de la mare la masă.
Despre
Acesta este un program de masterat dublu, inclusiv mobilitatea, oferit de un consorțiu format din cinci universități de top din țările nordice. Incepeti cu primul an la o universitate si luati al doilea an la o alta universitate de consortiu. Primul semestru (30 ECTS) este egal pentru toți cei care se află în esență ca e-learning, concentrându-se asupra întregului lanț valoric acvatic. AQFood oferă după această perioadă trei studii posibile, Aquatic Production, începând cu primul an la NMBU, Resursele naturale (primul an la NTNU) și producția industrială (primul an la DTU). Al doilea an este folosit pentru specializare, deschizând pentru mai multe posibilități. După studierea producției industriale la DTU în primul an, puteți, ca exemplu, să continuați dezvoltarea produselor la NMBU în al doilea an.
Producția de alimente acvatice - siguranță și calitate (AQFood) este un program de masterat dublu, inclusiv mobilitate, oferit de un consorțiu format din cinci universități de top din țările nordice:
- Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU)
- Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU)
- Universitatea Suedeză de Științe Agricole (SLU)
- Universitatea din Islanda (UoI)
- Universitatea Norvegiană de Știință a Vieții (NMBU)
Începeți cu primul an la o universitate și luați al doilea an la o altă universitate a consorțiului. Primul semestru (30 ECTS) este egal pentru toți cei care se află în esență ca e-învățare, concentrându-se asupra întregului lanț valoric acvatic.
Cursuri obligatorii
- Producția primară (acvacultură
- Prelucrare
- Siguranță
- Managementul lanțului de aprovizionare, inovare, sustenabilitate
Pista de studiu
- Producția acvatică (primul an la NMBU)
- Resursele naturale (primul an la NTNU)
- Producția industrială (primul an la DTU)
De ce să studiezi?
- Cererea de hrană acvatică în întreaga lume este în creștere, ducând la creșterea nevoii de candidați cu înaltă calificare în întregul lanț alimentar acvatic.
- Industria alimentară acvatică în creștere devine din ce în ce mai integrată, iar companiile individuale resentimentează părți mai mari ale întregului lanț valoric.
- Acest program este adaptat acestei dezvoltări, oferind cunoștințe despre întregul lanț cu interacțiuni importante.
Ce voi învăța?
Veți cunoaște întregul lanț de valori al produselor alimentare acvatice provenite din pescuit și din acvacultură pe parcursul prelucrării, distribuției până când produsul ajunge la consumator, concentrându-se asupra siguranței și calității, de la mare la masă. Acest lucru vă va oferi fundația, necesară pentru înțelegerea globală a producției de alimente acvatice.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Sănătate Acvatică (Disertație și Prelegeri)
- Johannesburg, Africa de Sud
Master internațional în managementul sănătății în acvacultură
- Ghent, Belgia
- Trondheim, Norvegia + 2 Mai mult
Master în producția și utilizarea durabilă a bioresurselor marine
- Bodø, Norvegia