Master în Nutriție Umană Aplicată
Oxford Brookes University
Informatie cheie
Locația campusului
Headington, Regatul Unit
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
12 - 24 months
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Studenți din Marea Britanie cu normă întreagă: 7.850 GBP | Studenți internaționali/UE cu normă întreagă: 15.900 GBP
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Nutriția umană aplicată este un curs de master practic, bazat pe cercetare. Acesta detaliază știința din spatele cerințelor nutriționale ale oamenilor de la preconcepție până la bătrânețe.
Alimentația deficitară provoacă probleme de sănătate publică tot mai mari în toate sectoarele și vârstele. Acest lucru este evident mai ales în rândul tinerilor și vârstnicilor. În acest curs veți examina:
- problemele specifice ale nutriției globale și implicațiile pentru sănătatea publică
- furnizarea de alimente și nutrienți organismului, facilitând dezvoltarea fizică și mentală optimă și menținerea sănătății.
Centrul nostru Oxford pentru Nutriție și Sănătate (OxBCNH) este primul centru de cercetare din Marea Britanie dedicat alimentelor funcționale. Centrul are legături excelente cu industria alimentară.
Ca parte a proiectului dumneavoastră de cercetare, veți avea oportunități de a lucra cu Centrul Oxford pentru Nutriție și Sănătate. Vă puteți implica în cercetări de ultimă oră care ajută guvernul și industria alimentară să dezvolte produse noi cu beneficii specifice pentru sănătate și nutriție.
Galerie
Admitere
Burse și finanțare
Curriculum
Module de studiu
Module obligatorii
- Fundamentele nutriției umane (20 de credite)
Acest modul oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a diferiților nutrienți necesari de oameni de-a lungul ciclului de viață și a surselor lor în alimente în Marea Britanie și în întreaga lume. De asemenea, evaluează critic metodele utilizate pentru a evalua aportul de nutrienți la nivel individual și de populație. Relația dintre stilul de viață și compoziția corporală va fi, de asemenea, acoperită. - Știința alimentelor (20 de credite)
Acest modul acoperă proprietățile componentelor alimentare și rolul acestora în alimente. Acesta abordează în mod specific măsurarea calității alimentelor (inclusiv compoziția nutrițională și manipularea), atributele senzoriale și fizice, aspectele microbiologice ale producției și conservării alimentelor, dezvoltarea de noi produse și rolul alimentelor funcționale. - Metode de cercetare (20 credite)
Acest modul oferă o bază și o pregătire în metodele de cercetare fundamentală, de la căutarea literaturii, planificarea experimentală și proiectarea până la analiza și prezentarea datelor. - Nutriție, activitate fizică și sănătate (20 de credite)
Acest modul examinează relațiile dintre nutriție, activitate fizică și rezultatele sănătății la oameni. În special, influența dietei și a activității fizice asupra bolilor cardiovasculare, diabetului, cancerului și obezității va fi luată în considerare împreună cu consilierea și stabilirea obiectivelor pentru dietă, nutriție și exerciții fizice. - Nutriție globală și sănătate publică (20 de credite)
Acest modul acoperă nutriția în contextul sănătății mondiale. Acesta examinează problemele actuale de nutriție la nivel mondial și contextul lor social în țările cu venituri mici, împreună cu tratamentul și prevenirea acestora. Este orientat către o abordare practică pentru controlul acestora. Subiectul pune accent pe sănătatea și nutriția mamei și copilului. - Promovarea sănătății și practica profesională de-a lungul vieții (20 de credite)
Acest modul explorează conceptul de promovare a sănătății și de unde provine, prin stabilirea obiectivelor pentru dietă, nutriție și exerciții fizice în sănătate și boală. Clasa îi va dezvolta pe elevi să acționeze ca nutriționiști profesioniști în cadrul Standardelor AfN de etică, conduită și performanță.
Proiect final
- Proiect de cercetare (60 de credite)
Acest modul implică cercetări originale în studiul unei teme specifice în nutriție. Proiectele de cercetare anterioare includ efectul băuturilor de cacao asupra tensiunii arteriale, pierderile de nutrienți la gătit și consumul de fructe și legume al persoanelor în vârstă, conform ghidurilor OMS. Alegerea subiectului se face prin negociere între dvs. și un membru corespunzător al personalului didactic care acționează ca supervizor.
Învățarea și predarea
Veți învăța folosind o varietate de metode, inclusiv:
- prelegeri
- lectura dirijata
- ateliere
- seminarii
- munca practica
- munca de proiect.
Fiecare modul necesită 200 de ore de participare a studenților în fiecare semestru de douăsprezece săptămâni. Există aproximativ 36 de ore de timp de contact cu personalul. Există de obicei trei ore de predare în fiecare săptămână timp de 12 săptămâni.
Personalul nostru didactic provine în principal de la Departamentul de Sport și Științe ale Sănătății. De asemenea, invităm vorbitori vizitatori de la:
- afaceri și industrie
- administrația locală
- consultante
- organismele de cercetare
- alte universități.
Centrul Oxford pentru Nutriție și Sănătate (OxBCNH) este un grup de cercetare de renume internațional format din profesori invitați, bursieri, asistenți de cercetare și doctoranzi. Toți cercetează subiecte legate de nutriție și alimente.
Metode de evaluare utilizate la acest curs
Performanța dumneavoastră în fiecare modul este evaluată de:
- evaluarea lucrării dumneavoastră scrise sau de proiectare
- prezentări verbale.
Folosim o serie de metode de evaluare, cum ar fi:
- eseuri
- lucrări de seminar
- examene formale scrise
- teste în clasă
- lucru de caz de proiect
- design și prezentări verbale
- ateliere
- simulări
- exercitii practice.
Cercetare
Domeniile și clusterele noastre de cercetare includ:
- controlul glicemic și dezvoltarea alimentelor cu indice glicemic scăzut
- alimentația feminină și rolul ciclului menstrual în reglarea energetică
- pofta de mancare si satietate
- obezitatea infantilă și factorii care o influențează
- testarea senzorială a alimentelor
- managementul greutății
- managementul diabetului de tip doi cu alimentație și activitate fizică
- ingrediente alimentare funcționale și efectul lor asupra reglării energetice
- proprietățile antioxidante ale alimentelor.
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
Absolvenții urmează o serie de cariere legate de nutriție, în special în:
- promovarea sănătății în calitate de coordonatori pentru alimente și sănătate
- industrie cu producători și comercianți cu amănuntul de alimente și băuturi
- companiile alimentare medicale
- furnizorii de servicii alimentare
- Asociatii de comert
- guvern și politică pentru îmbunătățirea sănătății populației
- cercetare în universități, companii alimentare sau institute de cercetare.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în nutriție sportivă aplicată
- Twickenham, Regatul Unit
MSc în nutriție moleculară și tehnologie alimentară
- Aarhus, Danemarca
Nutritional Medicine MSc
- Guildford, Regatul Unit