Master în Inginerie Alimentară
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Jounieh, Liban
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Amestecat
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 387 / per credit
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Misiunea Școlii de Inginerie de la USEK este de a oferi un mediu inspirator și de susținere pentru o educație eficientă și de înaltă calitate, să dezvolte gândirea creativă și critică a elevilor și să conducă lideri pe tot parcursul vieții capabili să abordeze problemele emergente în lumina schimbărilor și a noilor provocări. în cariere de inginer. Încercăm să creăm în studenții noștri un impuls pentru antreprenoriat și leadership și un angajament față de standardele etice și profesionale, încurajându-le întotdeauna umanitatea, astfel încât să poată lucra pentru o lume mai bună, concentrându-se în același timp asupra nevoilor Libanului.
Misiune
Master of Science in Food Engineering susține declarațiile de misiune atât ale Departamentului de Științe Agroalimentare, cât și ale Școlii de Inginerie prin activități de predare, învățare și cercetare multidisciplinară în domeniul științei alimentelor. Misiunea programului este de a produce absolvenți responsabili din punct de vedere etic și social, care sunt lideri în gestionarea cu succes a provocărilor naționale și globale alimentare și de sănătate și care vor avea un impact pozitiv asupra comunităților lor și a industriilor alimentare pentru îmbunătățirea calității vieții umane .
Curriculum
Cod | Subiect | Cr. | Condiție prealabilă |
Primul an | |||
GAA 511 | Structura și formularea alimentelor | 3 | |
GAA 513 | Inginerie microbiologică și enzimatică | 3 | |
STA 515 | Metode de analiză statistică | 3 | |
Elective | 3 | ||
GAA 520 | Atelier de inginerie alimentară | 1 | |
GAA 523 | Inovare și dezvoltare alimentară | 3 | |
GAA 529 | Inginerie avansată a alimentelor | 3 | |
GAA 527 | Control industrial al mașinilor și alimentelor | 3 | |
GAG 560 | Stagiu avansat de specialitate | 1 | |
Anul II | |||
GAA 615 | Seminar | 3 | STA 515 GAA 511 |
GAA 617 | Modelarea sistemelor alimentare | 3 | |
GAA 619 | Asigurari de calitate si consumator de sanatate | 3 | |
GAG 645 | Contabilitatea și managementul întreprinderilor agricole | 3 | |
Elective | 3 | ||
GAA 690 | Proiect de Anul Final | 6 | STA 515, GAA 615, 511, 513, 520, 523 |
Alegeți 6 credite: 2 cursuri | |||
ENO 523 | Microbiologie și fermentație | 3 | |
ENO 525 | Degustare de vinuri și evaluare senzorială | 3 | |
ENO 527 | Compoziția chimică a musturilor și vinurilor | 3 | |
ENO 611 | Tehnologii de vinificație | 3 | |
NTR 512 | Management de servicii alimentare specializate | 3 | |
NTR 623 | Leadership și Etică | 3 | |
MGT 501 | management | 3 | |
Curs opțional de nivel 500 preaprobat | 3 |
Rezultatul programului
Program Obiective educaționale
Absolvenții vor:
- Investește abilitățile științifice și de inginerie dobândite pe parcursul studiilor pentru a face față provocărilor emergente din industria alimentară.
- Dezvoltați autoînvățarea, competența practică și munca în echipă în tehnicile de procesare a alimentelor și contribuiți eficient în echipele multidisciplinare de explorare și producție.
- Produceți alimente sigure de înaltă calitate și valori nutriționale conform celor mai recente standarde naționale și internaționale.
- Inovați și proiectați noi produse prin dezvoltarea de noi tehnici de procesare, luând în considerare efectele acestora asupra mediului și reciclați deșeurile alimentare.
Rezultatele programului
Elevii vor:
- Aplicați cunoștințe de matematică, știință și inginerie.
- Proiectați și desfășurați experimente, precum și analizați și interpretați datele.
- Proiectați un sistem, o componentă sau un proces pentru a satisface nevoile dorite în cadrul unor constrângeri realiste, cum ar fi economice, de mediu, sociale, politice, etice, sănătate și siguranță, fabricabilitate și durabilitate.
- Identificați, formulați și rezolvați probleme de inginerie.
- Comunică eficient.
- Dobândiți educația largă necesară pentru a înțelege impactul soluțiilor de inginerie într-un context global, economic, de mediu și societal.
- Recunoașteți nevoia și capacitatea de a se angaja în învățarea pe tot parcursul vieții.
- Dobândiți cunoștințe despre problemele contemporane.
- Utilizați tehnicile, abilitățile și instrumentele moderne de inginerie necesare pentru practica ingineriei.
Burse și finanțare
Acreditări
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master of Science in Food Process Engineering - STEM Designated
- Chicago, Statele Unite ale Americii
Master în alimentație și dezvoltare
- Brighton, Regatul Unit
Master Health Food Innovation Management
- Maastricht, Ţările de Jos