Master în Antreprenoriat Durabil în Produse Alimentare și Băuturi (MFBSE)
University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)
Informatie cheie
Locația campusului
Turin, Italia
Limbi Străine
Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Masterul în antreprenoriat durabil pentru alimente și băuturi (MFBSE) s-a născut pentru că trebuia să răspundem la cererile în curs și multiple ale pieței pentru durabilitate și să creăm un nou profil antreprenorial, care este fie proprietar și dezvoltator al propriei afaceri, fie creator de noi modele de afaceri în cadrul companiilor existente. În același timp, prin intermediul MFBSE am vrut să anticipăm acele tendințe și să instruim studenții să facă față noilor aspecte ale sustenabilității, pentru a înțelege în cele din urmă că durabilitatea nu este doar un concept foarte fermecător, dar mai ales este un mod de a-și conduce viața și afacerea lor cu scop, pentru un viitor mai luminos.
Ce este mai bun decât industria alimentară și a băuturilor pentru a descoperi cum antreprenoriatul și durabilitatea pot fi cu adevărat încorporate în societatea noastră din întreaga lume?
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în durabilitate transformatoare
- Milan, Italia
Master în Acvacultură Durabilă
- Monte de Caparica, Portugalia
Programul de master în sisteme sociotehnice și tranziții de sustenabilitate
- Lappeenranta, Finlanda
- Mikkeli, Finlanda