Master în Food Science and Technology
Lebanese International University
Informatie cheie
Locația campusului
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 - 2 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 180 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe credit
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Master în Food Science and Technology
Programul include următoarele cursuri:
Aspect fizico-chimice a produselor alimentare
Explicarea interacțiuni fizice și chimice între diferitele elemente constitutive care rezultă din operațiuni de perfecționare duce de multe ori la schimbări senzoriale, și nutritive fizice în produsele alimentare. Combinație de informații importante privind procesarea și alimente de calitate. Acest curs descrie efectele diferitelor tehnologii de procesare pe modificări în calitatea diferite alimente importante într-o manieră integratoare
Avansat Inginerie Alimentară
Discutați modelare, proiectarea și simularea cele mai importante procese de alimente, în principal, procesele de căldură și de transfer de masă. Acest lucru se realizează prin explicarea de inginerie și economie relațiile fundamentale, precum și datele din literatura de proprietățile fizice și de transport de produse alimentare.
Teză
O cercetare în profunzime a întreprins efectuate sub supravegherea consilier al elevului. Aceasta include formarea și practicarea tehnicilor experimentale, design experimental, care rulează experimente, colectarea și analiza datelor, și de pregătire, scrierea și depunerea tezei de doctorat.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Agroecologie și Sisteme Alimentare Regenerative
- Valle de Bravo, Mexic